Nemzeti Üdülési Alapítvány pályázatai

Megjelentek a Nemzeti Üdülési Alapítvány 2016. évi pályázatai

Pályázat nyugdíjasoknak

Pályázat nagycsaládoknak

Pályázat fogyatékkal élőknek

Nemzeti Üdülési Alapítvány pályázatok

Megjelentek a Nemzeti Üdülési Alapítvány 2015. évi pályázatai

Pályázat nyugdíjasoknak

Pályázat gyerekeknek

Pályázat nagycsaládoknak

Pályázat fogyatékkal élőknek

Lakossági energetikai pályázatok

Megjelentek az Otthon Melege Program lakossági energiahatékonysági, Fűtéskorszerűsítés (kazáncsere) – Háztartási gépcsere valamint Nyílászáró csere pályázatai. A szeptember végén kiírásra került pályázatok teljes körű információi (pályázati felhívás, útmutató – feltételek, benyújtás módja stb.-) az alábbi oldalakon kerültek közzétételre:

www.kormany.hu/nemzeti-fejlesztési-minisztérium
www.zbr.gov.hu
www.emi.hu
A pályázatok összeállítására a pályázóknak a pályázatok meghirdetésétől számítva 30 nap áll rendelkezésükre. A pályázatok benyújtása a megjelenést (útmutató és felhívás közzétételét) követő 30. nap elteltével lehetséges az útmutatókban részletezettek szerint.

Amennyiben pályázat benyújtási szándékkal kívánnak regisztrálni, úgy azt kérjük a pályázati útmutatóban megjelenő pályázati portálon tegyék meg, NE a www.emi.hu oldalon.

A PÁLYÁZATI PORTÁLOK (REGISZTRÁCIÓ ÉS PÁLYÁZAT BENYÚJTÁS)

Fűtéskorszerűsítés (kazáncsere) pályázatra: https://zfr-kazancsere.hu

Háztartási gépcsere pályázatra: http://uszt-hgcs.hu/

Nyílászáró csere pályázatra: http://zbr-nyilaszarocsere.hu/

Továbbá, tájékoztatni kívánjuk a Tisztelt Érdeklődőeket, hogy személyes pályázati ügyfélfogadást nem tudnak biztosítani, így kérjük, a megjelenő útmutatók, az időközben megjelenő GYIK (Útmutatót kiegészítő és magyarázó információk, a pályázói kérdések alapján) figyelemmel kísérését, tanulmányozását, melyben minden szükséges információ megtalálható.

Modellpályázat diákoknak

Modellpályázat

Tervezz, építs, nyerj! – energiatudatos épülettervezési pályázat középiskolásoknak című, diákoknak szóló pályázat első körében egy energiatudatos épület ötletével és annak megtervezésével (vagy egy már meglévő épület átalakításának tervével) lehet pályázni. A mintaprojekt üzeneteinek célba érését segítendő, a modellek esetében is a Gazdaság Háza átalakításánál használt energiatudatos megoldásokat lehet alkalmazni (pl. napkollektor, napelem vagy szürkevíz-hasznosítás).

A pályaművek közül szakértő zsűri választja ki a legjobb ötöt, melyeket tervezőik a második fordulóban – egyenként maximum 200 ezer Ft értékben – megvalósíthatnak. A makettek elkészítésének költségét a fenti összeghatárig a pályázat kiírója biztosítja.

Az első forduló, egyben a nevezési lap és a modell tervének leadási határideje: 2014. március 24. 20.00 óra.
A második fordulóba bejutott öt csapat 2014. április 1-28.között készítheti el a modelleket.

Részletek a modellpályázatról

Takarékossági pályázat

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fejér megyei középfokú oktatási intézmények részére meghirdetett Takarékossági versenyének célja, hogy felhívja a Fejér megyei középfokú oktatási intézmények tanárainak, diákjainak figyelmét a fenntarthatósággal kapcsolatos gyakorlati tettek fontosságára, példát és pozitív gyakorlatot mutasson az ilyen irányú törekvésekre, lehetőségekre.

A verseny ideje alatt a legötletesebb programmal a legtöbbet takarékoskodó intézmény 250.000 forint értékű sportszercsomagot kap ajándékba. Nevezési határidő: 2014. március 13. csütörtök 16.00 óra (e-mailben a  gazdasaghaza@fmkik.hu címre, vagy március 10-től online nevezés útján a következő linken: http://www.gazdasaghaza.hu/diakoknak-oktatoknak/takarekossagi-verseny , valamint személyesen a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara – Gazdaság Háza, 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6. címre eljuttatva). Részletek a takarékossági versenyről

A „Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében (KEOP-6.2.0/B/11-2011-0022)” elnevezésű program hivatalos honlapja: www.gazdasaghaza.hu

Erzsébet program pályázat

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány kiírta jövő évi pályázatait: a 2014-ben harmadik évébe lépő Programra az Erzsébet-utalvány forgalmazásából származó pénzügyi eredményből 3,5 milliárd forintot biztosít. A harmadik évébe lépő Erzsébet-program keretében összesen 62 pályázat kerül kiírásra, amely az első évhez képest több mint kétszeres bővülést jelent a pályázati kiírások számát tekintve. Ezen belül 4 szociális üdülési pályázatot hirdet meg az Alapítvány: nagycsaládosok, fogyatékossággal élők és nyugdíjasok részére. Az idei év újdonsága a nyugdíjasok számára meghirdetett fürdőbelépésre jogosító kiírás, ami több mint 50 fürdőhelyszínen vehető igénybe. Információ: Telefon: 06 1 371 3242 

Bővebben…

Munkahelyteremtés vállalkozásoknak

A Nemzetgazdasági Minisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások számára munkahelyteremtő beruházási pályázatot hirdet.

Az NFA-ból – 13 milliárd Ft támogatási keretösszeg áll a pályázók rendelkezésére. Ebből 1100-1200 KKV-nál 6500 új munkahely létesíthető, továbbá legalább 12000 már meglévő munkahely megőrzése segíthető. A pályázat alapján a pályázati útmutató szerinti induló beruházás támogatható.

A pályázat kódjele: NFA-2014-KKV

Bővebben…

Bursa Hungarica eredmények

Tordas Község Önkormányzata az alábbi pályázókat támogatja a Bursa Hungarica 2014. évi fordulóban havi 5000 forinttal 10 hónapon keresztül:

Báhidszki Petra
Fehér Dorottya
Kerényi Tamás
Kónya Bence
Kovács Rebeka Zsófia
Lapos Márió
Menyhei Jade Olivia
Sármásy Márton
ifj. Szabadi Pál
Tóth Károly
Vranek Petra Réka

Bursa Hungarica 2013

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázat keretében meghirdeti a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók számára a 2013/2014. tanév második és a 2014/2015. tanév első félévére vonatkozóan.

A felhívás kódja: BURSA-2014A
Az önkormányzati csatlakozás határideje: 2013. október 11.
A pályázat benyújtásának határideje: 2013. november 15.

Bursa Hungarica „A” típusú ösztöndíj pályázati feltételei (2 tanulmányi félévre pályázható):
lakóhely a pályázatot meghirdető települési önkormányzat területén;
hátrányos szociális helyzet;
felsőoktatási hallgatói jogviszony igazolható megléte (a pályázati kiírásban részletezett feltételeknek megfelelően).
Az alábbiakban elérhető a felhívás és mellékletei

http://www.emet.gov.hu/felhivasok/bursa_hungarica2/

A Völgy Vidék természeti és épített értékei

Elkészült a “Völgy Vidék természeti és épített értékei” c. tanulmány
A Völgy Vidék Közösség megvalósította a „LEADER tanulmányok” célterületre 2011 végén benyújtott pályázatát, mely során 2013. április végére elkészült a „Völgy Vidék természeti és épített értékei” c. tanulmány, amely térségi szereplők bevonásával készült és számba veszi a Völgy Vidék fizikai örökségeit.

A tanulmány innen tölthető le. 

Erasmus csereprogram vállalkozóknak

Erasmus – fiatal vállalkozóknak – európai csereprogram


Az Erasmus – fiatal vállalkozóknak határokon átnyúló csereprogram, amely az új vagy erre törekvő vállalkozóknak ad lehetőséget arra, hogy tapasztalt, más uniós tagországokban kisvállalkozást működtető vállalkozóktól tanulhassanak. A tapasztalatcsere a tapasztalt vállalkozónál való tartózkodás során valósul meg, amelynek segítségével az új vállalkozó szert tesz a kisvállalkozás működtetéséhez szükséges képességekre. A fogadó előnyre tesz szert azáltal, hogy vállalkozása új látószögbe helyeződik, és lehetősége van a külföldi partnerekkel való együttműködésre, illetve az új piacok megismerésére. A tartózkodást részben az Európai Unió finanszírozza. Függetlenül attól, hogy Ön új vagy nagy tapasztalattal rendelkező vállalkozó, a program jelenős hozzáadott értékkel gazdagítja vállalkozását: a lehetséges előnyök között szerepel a tudás- és tapasztalatcsere, az európai hálózatépítési lehetőség, az új kereskedelmi kapcsolatok vagy a külföldi piacok.

Bővebben…

További cikkeink…

  1. Erasmus nyelvi kurzus
  2. Lakhatási támogatás
  3. Példakép Pályázat
  4. MVH Egységes kérelem tájékoztató

Erasmus nyelvi kurzus

Pályázat Erasmus intenzív nyelvi kurzus (EILC) hallgatók részére


Az Erasmus program keretében a 2013/2014-es tanév II. félévében külföldi tanulmányi vagy gyakorlati ösztöndíjat elnyert hallgatóknak lehetőségük van a fogadó ország nyelvéből rendezett 2-6 hetes intenzív nyelvi kurzuson részt venniük a külföldi tanulmányok / gyakorlatok közvetlen megkezdése előtt.
Pályázható országok köre (zárójelben a támogatható nyelv):
Belgium (holland), Bulgária (bolgár), Ciprus (görög), Csehország (cseh), Dánia (dán), Észtország (észt), Finnország (finn), Görögország (görög), Hollandia (holland), Horvátország (horvát), Izland (izlandi), Lengyelország (lengyel), Lettország (lett), Litvánia (litván), Málta (máltai), Norvégia (norvég), Olaszország (olasz), Portugália (portugál), Románia (román), Spanyolország (baszk, katalán galíciai és valenciai nyelvek), Svájc (olasz), Svédország (svéd), Szlovákia (szlovák), Szlovénia (szlovén) és Törökország (török).
Bővebb információ az Erasmus intenzív nyelvi kurzusokról az Európai Bizottság honlapján található.

Bővebben…

Lakhatási támogatás

Lakhatási támogatás – Nemzeti Foglalkoztatási Alap


Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat álláskeresők munkaerő-piaci helyzetének javulása, elhelyezkedési esélyeik növelése érdekében, a Nemzeti Foglalkoztatási Alapból 2012. október 1-jétől lakhatási támogatás nyújtható. Az álláskeresők így olyan munkalehetőséget is elfogadhatnak, amely adott esetben az állandó lakóhelyüktől távol (100 km-en túl, vagy 5 órát meghaladó utazással jár) található. A Nemzeti Foglalkoztatási Alap foglalkoztatási alaprészének decentralizált keretéből nyújtható lakhatási támogatásról.
Vissza nem térítendő támogatás nyújtható azoknak a személyeknek, akik

Bővebben…

Példakép Pályázat

peldakep palyazat felhivas

MVH Egységes kérelem tájékoztató

Indul a 2013. évi egységes kérelem beadása

Április 10-től nyílik lehetőség a legtöbb gazdálkodót érintő, egységes területalapú támogatás, valamint további 25 jogcímen elérhető támogatás igénybevételéhez szükséges egységes kérelem benyújtására.

Az egységes kérelmeket elektronikus úton, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal honlapján lévő Elektronikus ügyintézés”  menüponton keresztül, ügyfélkapus bejelentkezés után lehet kitölteni és beadni.

A benyújtás határideje a jogszabály alapján 2013. május 15. Aki május 15. után nyújtja be kérelmét, annak már munkanaponként egy százalékkal csökken az elfogadott támogatási összege. A jogszabály szerint 2013. június 9. – mivel ez idén munkaszüneti napra esik, így ez a dátum június 10. – után beérkezett kérelmeket az MVH érdemi vizsgálat nélkül elutasítja.

A kérelmeken módosítást szankciómentesen a jogszabály szerint május 31-ig – idén június 2-ig – lehet végezni, ezután -június 10-ig – viszont már a támogatási összeg csökkentésével jár a módosítás.

A beadással kapcsolatban felmerült kérdésekkel telefonon az MVH ügyfélszolgálatához a 06-1/374-3603, 06-1-/374-3604 telefonszámokon, elektronikusan a honlapon található „Kérdések / Kérdés feltevése” menüponton keresztül lehet fordulni, melyre a Hivatal munkatársai rövid időn belül válaszolnak.

Az egységes kérelem benyújtásáról további részletek a 66/2013 (IV.10.) számú MVH Közleményben olvashatók.

Pályázat számítógéppark bővítésére

A pályázat célja, lehetőséget teremteni a közt szolgáló szervezetek és az általuk fenntartott intézmények számára, számítógépparkjuk bővítésére komplett számítógépes szolgáltatási csomagok segítségével, illetve segíteni a meglévő, elavult gépek korszerűbbre váltását.

Továbbá a WIFI (vezeték nélküli hálózat) csomag választásával lehetővé tehetik a HOTSPOT-ként való működést, mely Internet-hozzáférési lehetőséget teremt a mobil eszközökkel – notebook, netbook, PDA, arra alkalmas mobiltelefon – rendelkezők számára. (A WIFI csomagot valamely számítógépes szolgáltatási csomag mellé lehet választani és internetmegosztásra csak meglévő Internet-kapcsolat esetén alkalmas.)

Pályázati keret: Az itt közölt tartalommal és árszínvonalon mindössze 600 db számítógépet magába foglaló számítógépes szolgáltatáscsomag áll rendelkezésre, melyből az alábbi feltételekkel lehet pályázni.

Informatika a köz szolgálatában 2013 pályázat számítógépekre

Bővebben…

Pályázat ingyenes számítógépekre

Pályázat ingyenes számítógépekre és multifunkciós nyomtatókra 2013
A TRD ART Kft. pályázatot hirdet nagy mennyiségű ingyenes számítógépre, tablet pcre, és multifunkciós nyomtatóra.


Pályázók köre: Bármely magyarországi szervezet, cég, alapítvány, intézmény, önkormányzat, egyéni vállalkozó vagy magánember pályázhat, aki támogatja a Szegedi Jetski Sportegyesület.

A számítógépek: használtak, Intel 3ghz kétmagosak, Hp és Dell típusúak, különböző kialakításúak, és felszereltségűek. Teljes konfigurációban kerülnek kiosztásra: egér, billentyűzet, kábelek, stb.
AMultifunkciós eszközök (másoló, szkenner, nyomtató) újak HP és Canon típusúak
ATablet Pc-k újak: android 4.0 operációs rendszerrel, 8GB, 1GB., kamera, wifi, Bluetooth.

www.pife.org

Bővebben…

Ingyenes táborozás pályázat

Pályázat az Auchantól több mint száz általános iskolás számára, egyhetes, ingyenes táborozásra – A tábor öko-parkjában a 10-12 éves gyerekek bepillantást nyerhetnek egy különleges majorság életébe, ahol fogyatékkal élők és megváltozott munkaképességűek is dolgoznak.


Az Auchan Magyarország a miskolci Szimbiózis Alapítvánnyal közösen rajzpályázatot hirdet 5-6. osztályos tanulóknak április 2-a és 23-a között. Az öt, legtöbb szavazatot kapott pályamű tulajdonosa elviheti az osztályát és kísérő tanárait május, június, vagy szeptember hónapban egy egyhetes táborozásra a Baráthegyi-majorság öko-parkjába, ahol fogyatékkal élők és megváltozott munkaképességűek is dolgoznak.
A weboldal címe: www.facebook.com/AuchanMagyarorszag

Bővebben…

Ifjúsági- és gyermek rendezvények támogatása

Pályázat gyermekek és fiatalok közösségeinek és ifjúsági civil szervezetek rendezvényeinek támogatására


A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet nyílt pályázatot hirdet gyermekek és fiatalok közösségeinek és ifjúsági civil szervezetek rendezvényeinek támogatására
A pályázat támogatni kívánja: a gyermek- és fiatal korosztály részére és aktív részvételével – kizárólag Magyarország területén – megvalósuló értékközpontú és értékteremtő rendezvényeket, amelyek szervesen illeszkednek a gyermek és ifjúsági közösségek, szervezetek szakmai tevékenységébe, munkájába, továbbá hozzájárulnak a gyermek és ifjúsági kezdeményezések megvalósulásához, a közösségek erősítéséhez, a haza és a lakóhely szeretetére nevelnek, biztosítják a szabadidő hasznos eltöltését és hozzájárulnak a fiatalság egészségmegőrzéséhez.mogatás igényelhető.

http://www.ncsszi.hu/palyazatok-1_2/aktualis-palyazatok-2_3/gyermekek–es-fiatalok-kozossegeinek-es-ifjusagi-civil-szervezetek-rendezvenyeinek-(kiemelten-tabor)-tamogatasa-(ifj-gy-13-b)-4_407

Bővebben…

Vidékjáró rendezvénysorozat

Vidékjáró rendezvénysorozat “Húsvéti Sajtnapok”

Felhívás, SAJTKÉSZÍTŐKNEK, BORÁSZOKNAK, VIDÉKI ÉTTERMEKNEK, CSÁRDÁKNAK, KISTERMELŐKNEK, ÖKOGAZDASÁGOKNAK, BIOGAZDASÁGOKNAK, TANYAGAZDASÁGOKNAK, AGROTURISZTIKAI SZOLGÁLTATÓKNAK!
Több turisztikai és vidékfejlesztési szakmai szervezet koordinálásával, a belföldi turisztikai szolgáltatókra és az ő szolgáltatásaikra épülő országos marketing együttműködés jött létre VIDÉKJÁRÓ néven.
Az együttműködés eredményeképpen Vidékjáró néven egy éves rendezvénysorozatot indítanak útjára, amelynek célja tematikus események szervezésén keresztül a Vidéki Magyarország komplex kínálatának együttes bemutatása olyan rendezvényeken keresztül, amelyeken egyszerre több szervezet szolgáltató köre működik közre.

A Kis,- Közép és Agrárvállalkozók Országos Szolgáltató Egyesülete (KKAOSZE-) Magyar Sajtkészítők Céhe koordinálásával 2013. Március 31 – Április 1. között kerül megrendezésre a „Húsvéti Sajtnapok” tematikus nap.

Bővebben…

Erzsébet program nagycsaládosoknak

Pályázati felhívás nagycsaládosok számára 2013.

Kedvezményezettek köre: A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (a továbbiakban: Alapítvány) azon belföldi illetőségű magánszemélyeknek nyújt támogatást, aki munkavállalónak minősülnek és a pályázat beadását megelőző hónapban munkaviszonnyal rendelkeztek, valamint akiknek a családjában az egy főre jutó rendszeres havi jövedelem nem haladja meg 2013. január 1-jén érvényes minimálbér összegét, továbbá három vagy több – 20. életévüket a pályázat benyújtásának napjáig be nem töltött – gyermeket nevel saját háztartásában, akik után jogosultak családi pótlékra, valamint aki a fenti adatokat munkáltatói igazolással igazolni tudja.

A pályázat benyújtható: 2013. március 20-ig

Pályázati kiírás

További cikkeink…

  1. Tervezz kerékpártárolót!
  2. Pályázat civil szervezeteknek
  3. LEADER projekt-ötlet gyűjtés
  4. Vállalkozásfejlesztési pályázat

Tervezz kerékpártárolót!

„Tervezz kerékpártárolót!”
Pályázati kiírás
2013.

Beadási határidő: 2013. április 30.
Kapcsolattartó: Kiss Gábor Tel.: 62/581-080, 30/503-7232, e-mail: palyazat@lkg-delta.hu

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.”>A pályázat célja: A diákok és a kerékpározás elkötelezettjei számára lehetőséget adjon, hogy fantáziájuknak és igényeiknek megfelelő kerékpártárolót tervezzenek. A kerékpárosok garantáltan minőségi kerékpártárolókat használhassanak, mely nem rongálja a kerékpárt. A valódi igényekre épülő tárolók, beállók kerüljenek Magyarországon használatba.

Pályázati kiírás

Pályázat civil szervezeteknek

MEGJELENTEK A NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉSI ALAP PÁLYÁZATAI A „CIVIL SZERVEZETEK SZAKMAI PROGRAMJAINAK TÁMOGATÁSA 2013”-RA

A Közösségi környezet kollégium; a Mobilitás és alkalmazkodás kollégium; Nemzeti összetartozás kollégium; a Társadalmi felelősségvállalás kollégium valamint az Új nemzedékek jövőjéért kollégium megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (a továbbiakban: Alapkezelő) az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV. törvény (a továbbiakban: Civil tv.), a Nemzeti Együttműködési Alappal kapcsolatos egyes kérdésekről szóló 5/2012. (II.16.) KIM rendelet (a továbbiakban: NEAr.), az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény (a továbbiakban: Áht.), az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról rendelkező 368/2011. (XII.31.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Ávr.), valamint az európai uniós versenyjogi értelemben vett állami támogatásokkal kapcsolatos eljárásról és a regionális támogatási térképről szóló 37/2011. (III.22.) Korm. rendelet alapján nyílt pályázatot hirdet civil szervezetek támogatására

Bővebben…

LEADER projekt-ötlet gyűjtés

A Völgy Vidék Közösség a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiája felülvizsgálata során megkezdi a projekt-ötletek gyűjtését, amelynek célja, hogy 2013-ban olyan LEADER pályázatokat tudjon kiírni, amely az itt élők, vállalkozók valós fejlesztési igényeire épülnek. Kérjük, ha ideje engedi, fejlesztési elképzelését, igényét vezesse fel a mellékelt projektadatlapra, és jutassa vissza hozzánk emailbenfaxon, levélben vagy személyesen 2013.04.30-ig.

Projekt adatlap

Uj VVK logo 205x81

Vállalkozásfejlesztési pályázat

Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára

Magyarország gazdasági életében mind a munkahelyek, mind a termelés tekintetében kulcsszerepet töltenek be a kisvállalatok. Kiemelt jelentőségű ezért, hogy ezen gazdasági társaságoknak technológiailag fejlett hátterük legyen. Piacképességük, piacon maradásuk, munkahelyteremtő képességük egyik feltétele, ha lépést tudnak tartani a kor technikai elvárásaival, valamint a piacon lévő nagyobb versenytársaikkal. Jelen pályázati kiírás célja kis-és középvállalkozások különféle belső fejlesztéseinek (pl. eszközvásárlás, ingatlan-beruházás, marketing) támogatása egy pályázati projekt keretében annak érdekében, hogy ezen beruházások révén fejlődhessenek a vállalkozások, új munkavállalókat foglalkoztathassanak, és új piacokat szerezhessenek. A pályázati kiírás keretében előnyben részesülnek az Új Széchenyi Tervhez kapcsolódó fejlesztések. A vállalkozások minél több területet érintő fejlesztése céljából eszközbeszerzésre, illetve információs technológia-fejlesztésre lehet pályázni.


Kódszám: GOP-2012-2.1.1/B

Az 1333/2012 (IX.7) Korm. Határozat alapján a GOP-2.1.1. konstrukcióra rendelkezésre álló keret 105 Mrd forint. Amennyiben a rendelkezésre álló kötelezettségvállalási keret kimerül, vagy annak kimerülése előre jelezhető, az NFÜ a benyújtási határidő előtt a benyújtás lehetőségét felfüggesztheti vagy a pályázatot lezárhatja.

A támogatott pályázatok várható száma a jelen kiírás keretében: 300-1200 db.

Bővebben…

Üdülési pályázat nyugdíjasoknak

Szociális üdülési pályázat nyugdíjasok számára

Kedvezményezettek köre: Azon belföldi illetőségű, 60. életévét betöltött személy, aki öregségi nyugellátásban részesül, és rendszeres havi teljes összegű ellátása nem haladja meg a 2013. január 1-jén érvényes minimálbér másfélszeresét, és más adóköteles jövedelemmel nem rendelkezik. A támogatás odaítélésénél előnyt élveznek azok a pályázók, akik 2012-ben az Alapítvány által nem részesültek támogatásban.

A kérelem benyújtásának kötelező melléklete:

A Nyugdíjfolyósító Igazgatóság (NYUFIG) 2013. évi havi nyugellátás megállapítását tartalmazó igazolásának fénymásolata.

A pályázat keretösszege: 250 millió forint

A támogatás elnyerése esetén a pályázó 5.000 Ft/fő önerő befizetésével veheti igénybe a postai úton kiküldésre kerülő Erzsébet Üdülési Kártya segítségével az üdülési szolgáltatást.

Bővebben…

Szociális üdülési pályázat

Szociális üdülési pályázat az állami közmunkaprogram keretében foglalkoztatott munkavállalók számára

Kedvezményezettek köre:

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az állami közmunkaprogram keretében foglalkoztatott munkavállalók, valamint a pályázóval közös háztartásban élő házastársa/élettársa, valamint eltartott gyermeke/gyermekei részére üdülési, pihenési, rekreációs célból pályázatot hirdet. Pályázatot az a munkavállaló nyújthat be, akinek a munkaviszonyból származó rendszeres havi bruttó jövedelme nem haladja meg a 2013. január 1-jén érvényes minimálbér kétszeresét. Ugyanez vonatkozik a pályázatban részt vevő házastársra/élettársra is.

A pályázat keretében egy adatlapon egy család pályázhat. Az adatlapon fel kell tüntetni a vele egy háztartásban házastárs/élettárs adatait is.

A támogatás odaítélésénél előnyt élveznek azok a pályázók, akik 2012-ben az Alapítvány által nem részesültek támogatásban.

A pályázat keretösszege: 50 millió forint

Bővebben…